90 år av framgång

Rantzows Sport - Din partner inom sportutrustning och sportanläggningar.


Sedan 1926 har vi jobbat med sportanläggningar. Nöjda kunder är vad vi lever för och idag tillhör vi de ledande producenterna på den nordiska marknaden. Ett genuint sportintresse och snart 90 års erfarenhet har gett oss unika kunskaper om vad som krävs för att skapa en bra sportanläggning, från start till mål.

I vårt sortiment finns förutom sportutrustning för varje sport även sporthallsinredning, sportgolv, läktare, omklädning, ridåväggar, videotavlor och mycket mera.

Vi löser planering och projektering, montering och installation, service och säkerhetsarbete. Allt i nära samarbete med arkitekter, byggentreprenörer och beställare.


Unika möjligheter

Genom våra egna konstruktörer kan vi tillsammans med egen tillverkning erbjuda unika möjligheter när det gäller speciallösningar, utförande, design, funktion, färg och materialval.

Tillsammans med arkitekter, byggentreprenörer, kommuner, förbund och andra beställare har vi över tusen framgångsrika projekt bakom oss

Kontinuerlig produktutveckling, egen tillverkning och internationella leverantörer gör att vi idag kan i erbjuda ett av Europas bredaste sortiment.

Vår målsättning är att alltid erbjuda:

- Bästa produkt och lösning
- Bästa pris
- Bästa leveranstid
- Bästa bemötande

Läs mer om Rantzows 4 Bästa >>


 

Nordens ledande leverantör

Vi är en central del av i den finska koncernen Kerko Sport Group, nordens ledande leverantör, där vi bland annat ansvarar för koncernens centrallager och tillverkning av sportutrustning. Idag har vi över 11 000 lagerförda artiklar. Inom koncernen tillverkar vi även sportgolvskonstruktioner, teleskopläktare och ishockeysargar.

Vi vill vara det självklara valet när det gäller samarbetspartner när det gäller sportutrustning och sportanläggningsprojekt.

Omsättning:  175 miljoner SEK
Antal anställda: ca 70 st
Huvudkontor: Ängelholm
Produktions-/Lageryta: 12 000 kvm
Lokalisering: Ängelholm, Stockholm, 
Göteborg, Riga (Lettland) och Odder (Danmark)

   Högsta kreditvärdighet

 
Sedan 1998 har vi haft högsta kreditvärdighet hos Soliditet, vars värderingssystem baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.