Teleskopläktare


Lång erfarenhet

Under mer än 35 år har vi levererat teleskopläktare till över 600 idrotts-, multifunktions- och kulturlokaler runt om i Europa. Nyckeln till framgången har varit ett långsiktigt produktutvecklingsarbete som möjliggör individuellt utformande enligt kundens önskemål. Vi deltar i läktarprojektets alla faser: planering, tillverkning, montering och service. Vi samarbetar gärna med både designers och konstruktörer.

För ett effektivt bruk av lokalen

Läktaren är en väsentlig del av en väl fungerande idrottshall, konserthus eller auditorium. En fast läktare kräver dock mycket utrymme, och begränsar lokalens användningsmöjligheter.

En teleskopläktare möjliggör ett mångsidigt och effektivt bruk av lokalen. Teleskopläktaren ställs snabbt i ordning inför publikevenemang och packas lika lätt ihop när utrymmet behövs för andra ändamål. Tillverkning av läktarna sker i vår läktarfabrik i finska Forssa. Dom levereras till installationsplatsen som färdigt utrustade element, vilket garanterar en hög och jämn kvalitet samt en snabb installation.

Stor valfrihet

Våra teleskopläktare kan levereras med många typer av stolar (stoppade, fällbara, fasta) i många olika färger.

Det finns också en rad extrautrustning att kombinera med efter behov:

- Trappstegsljus
- Armstöd
- Skrivunderlägg
- Plats- och radnumrering
- Logotryck på stolar med melaminyta
- Täckplatta eller tyg för läktarändan
- Skyddsplatta för stängd läktares
- Trappöppning
- Styrbord