Omklädningsskåp
 

Omklädningsskåp i trä

Våra egentillverkade omklädningsskåp i trä har blivit en succé och kan anpassas efter kundens egna önskemål. Nedan följer några exempel. Kontakta oss så hjälper vi gärna till att utforma dina skåp.
     
 

Omklädningsskåp, ishockey

Till S:t Petersburg har vi levererat breda skåp med stoppade dynor, värdesaksskåp och hållare till flaskor och glas, dvs ett riktigt VIP-skåp!
     
 

Omklädningsskåp, fotboll

Till Olympia i Helsingborg har vi levererat skåp med generösa förvaringsytor till varje spelare har dessa omklädningsmoduler där man valt överhyllor samt sittbänkar med fällbara lock.
     
 

Omklädningsskåp, ishockey

Till Olympiarinken i Helsingborg har vi levererat skåp där vi har fräst in Helsingborgs HC:s klubbemblem. Detta kan givetvis göras med vilken logga som helst.
     

Kontakta oss för fler exempel på hur vi kan anpassa ditt omklädningsrum!

     

Omklädningsskåp i metall

Kläd- och utrustningsskåp i många olika storlekar och färger. Z-formade skåp när du behöver extra mycket utrymme. Småskåp i vägg- och golvmodeller för nycklar, mobil, dator mm. Finns även med invändigt strömuttag för laddningsmöjlighet.

Vi saluför hela Sarpsborgs sortiment av plåtskåp och förvaringslösningar. Kontakta oss för produktkatalog och mer information!