Resultatanläggning

Brett sortiment

Hos oss hittar du allt från resultattavlor till takhängda multimediakuber. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi alltid den senaste tekniken och den bästa lösningen för varje enskild anlägning.


Våra elektroniska resultatanläggningar tillhör Skandinaviens mest sålda och är mycket uppskattade av publik och användare. Vi har ett brett sortiment av tavlor från små bärbara modeller, som kan placeras på ett bord, till stora 4-sidiga takkuber. Dessutom kan tavlorna lätt anpassas efter speciella önskemål. Många modeller finns tillgängliga även som trådlösa. Samtliga huvudtavlor är förberedda för inkoppling av olika tilläggs- eller specialtavlor.

Hög läsbarhet

Displayerna med högintensiva lysdioder gör att resultaten kan ses tydligt på långt avstånd och i mycket snäva vinklar. Dessutom har de bevisat lång livslängd - därför vågar vi lämna 10 års garanti på att ingen av lysdioderna på sifferkortet går sönder.

Enkel manövrering

Styrprogrammet i manöverenheten kan lätt uppdateras efter ev. förändringar i regelverket. Anläggningarna har nbyggda kontrollampor som kan avläsas från golvet. Betjäningen av manöverpanelen är på svenska. Flera tavlor kan styras från samma kontrollenhet. Hela 12 språk är inlagda i kontrollsystemet.
 
Huvudkontrollenheten till tavlorna finns både med och utan sladd. Till vissa tavlor medföljer även ytterligare modell- eller sportgrensspecifika kontrollpaneler, i enlighet med FIBAreglementet.  
Våra produkter

Klicka på respektive kategori för mer information.