Skyddsmattor för sportgolv
Protectiles

Med Tarketts stora textila storplattor kan ett befintligt sportgolv enkelt och snabbt göras om till konserthall, mässhall eller för galamiddagar. På en och en halv timme hinner fyra man täcka en hel sporthall på 1000m2. Resultatet är ett bra skydd av det befintliga golvet och perfekt akustik. De ca 5,2 mm tjocka, formstabila och slitstarka plattorna har formatet 1x2 meter.
 

Touchdown

Ibland kan det befintliga sportgolvet behöva skyddas om sporthallen tillfälligt ska användas för annat än för sportändamål. Touchdown är en kompakt vinylmatta på glasfiberbärare, avsedd för skyddstäckning av sportgolv i sporthallar och skolgymnastiksalar. Touchdown är lätt att rulla ut och lätt att ta bort och därför perfekt för att snabbt och enkelt skydda det befintliga sportgolvet när lokalen används för andra typer av evenemang.
     

Förvaring

   
 

Vagn för golvskyddsmatta

Vi kan erbjuda en rad olika förvaringslösningar för skyddsmattor. Här ses en förvaringsvagn med manuell upprullningsfunktion till skyddsmatta för sportgolv där mattan är en meter bred. Vagnen går att anpassa för andra bredder och kan även fås med motorstyrd upprullning.