DiscgolfEn livslång passion

Populariteten för discgolf (frisbeegolf) har ökat lavinartat och det finns hundratusentals människor som spelar discgolf i Europa. Discgolf är en enkel sport att komma igång med och även lära sig men väldigt svår att bemästra. Den faktorn är troligtvis det många tycker är fascinerande och drar folk till discgolf, utvecklingsprocessen tar aldrig slut och det får folk att återkomma gång på gång. Discgolf passar för alla människor oavsett ålder och kön. Perfekt för skolelever och barn, man lär sig snabbt. För de äldre erbjuder discgolf motion i sällskap med andra.

Upplägget hos discgolf liknar på många sätt upplägget hos golf. Istället för klubbor och boll som i traditionell golf används discar i plast som finns i en mängd olika former, plasttyper och vikter. Discgolfkorgen (kedjehålet) är motsvarande “mål” till golfhålet. Står som vinnare av en runda discgolf gör den som har klarat av banan med lägst antal kast.
 

DiscGolfPark by Innova - den populäraste discgolfbanan!

  I vårt samarbete med Innova erbjuder vi lösningen DiscGolfPark by Innova som är ett unikt koncept för discgolfbanor (frisbeegolfbanor) utvecklat i Finland. Grundidén vilar på att bygga sportcenter på ett naturligt och miljövänligt sätt. DiscGolfParks koncept inkluderar professionell bandesign och all nödvändig utrustning för ett bygge av en variationsrik, rolig och säker discgolfbana.
     
  DiscGolfPark är Europas mest populära helhetslösning för discgolfbanor och erbjuder upplevelser för spelare i alla skicklighetsnivåer, från nybörjare till tävlingsspelare. Genom att investera i en discgolfbana kommer ni att ha mycket glädje och rekreationsmöjligheter i många år framöver!
Våra produkter

Klicka på respektive produkt för mer information.